Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlık Seçimlerinde Doğu ve Güneydoğu illerinin tamamı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu destekleyerek Cumhuriyet tarihinde bir ilke imza attı. | Bir Haber

Bir Haber

SON DAKİKA

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlık Seçimlerinde Doğu ve Güneydoğu illerinin tamamı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu destekleyerek Cumhuriyet tarihinde bir ilke imza attı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu...

24 Temmuz 2024
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlık Seçimlerinde Doğu ve Güneydoğu illerinin tamamı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu destekleyerek Cumhuriyet tarihinde bir ilke imza attı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Başkanı olmak için yarıştı. Resmi olmayan sonuçlara göre Hacıosmanoğlu 5 oy farkla TFF başkanı seçildi. Büyükekşi dönemi sona erdi. Seçilen Hacıosmanoğlu 2027’ye kadar görev yapacak. İşte ayrıntılar ve kongreden yansıyanlar..

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Seçimli Genel Kurulu’nda İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, resmi olmayan sonuçlara göre TFF’nin yeni başkanı seçildi.

“Ben kazanmadım, Türk futbolu kazandı”
Genel kurulda başkanlığa seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu, teşekkür konuşması yaptı.

Sözlerine “Ben kazanmadım, Türk futbolu kazandı.” diyerek başlayan Hacıosmanoğlu, şunları söyledi:

“Cenabıhak bana başarılı olmayı nasip etsin. Teşekkür edeceğim çok kişi var. TFF seçimlerinde algı yönetmeye çalışan, kraldan daha çok kralcılar var. Sayın FIFA temsilcimiz, UEFA temsilcimiz buraya gözlem için geldi. Siz iradeli olursanız insanlar iradenize saygı duyar. Kraldan çok kralcı olanlar, her zaman Türk futbolunu yönetmeye çalıştı ama iradesizliklerinden, basiretsizliklerinden, iyi iş olduğunda kendilerine yazdılar, kötü olduğu zaman da bu ülkeye çığır açan Sayın Cumhurbaşkanımıza yazdılar. Biz Türk futbolunu adil yöneteceğiz. Bundan herkes kendine düşen payı alır.”

İlk teşekkürü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yapan Hacıosmanoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımızla dost olmanın şerefini yaşıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız, bugün iktidarda, yarın iktidardan düşse bile benim ağabeyim olarak her zaman yanımda olacak. Böyle bir konu olsa ‘İbrahim sen ne yapıyorsun?’ derdi. Cumhurbaşkanımızın hakkını teslim edelim. Onu kullananları, zor durumda bırakanları futbol ailesinden attığımız için bu konuda bize destek veren sağduyulu üyelerimize şükranlarımızı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sayesinde Türkiye’nin modern statlara kavuştuğunu vurgulayan Hacıosmanoğlu, futbolda barışı sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

Etiketler :
Backlink
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ
Aktüel Kürtçe Kitaplar