09:15 - “3 2 1 KAOS” Sete Çıktı: Absürt Komedi Dünyasında Yeni Bir Dönem Başlıyor
19:45 - Ankara Mamak’ta Güzelliğin Yeni Adresi: Merve Akçagöz Güzellik
19:30 - “Fizyoterapist Kemal Yersen: ‘Ağrı Geçince Tedavi Bitmiş Sayılmıyor’”
16:00 - Kedilerde ve Köpeklerde İç Kanama
15:00 - Kuşadası’nda “Yanlış Anladın Şekerim Malikane 698” Fırtınası: Okan Karacan Seyirciyi Kahkahaya Boğdu
14:45 - Kuşadası’nda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Duygu Yüklü anlar
14:26 - Renco Kompozit Teknolojisi, Türkiye ve ABD Pazarlarında Devrim Yaratıyor
21:00 - İzmir Dikili’de Yeni Yatırım Rotası: Yaka Country Projesi Villa İmarı İçin Geri Sayımda
18:04 - İki Sektör Devi Dijital İçerikte Güçlerini Birleştirdi
Sinan Topçu söz ve müziği kendisine ait olan “Unuturum” adlı çalışmasıyla 2025 yılına damga vurmaya hazırlanıyor….
Sanatçının, birbirinden değerli müzisyenlerle bir araya gelerek hazırladığı “UNUTURUM” şarkısı 15 Ocak 2025’te DMC Müzik etiketiyle çıkıyor!
Sinan Topçu, söz ve müziği kendisine ait olan şarkısı için birbirinden değerli müzisyenlerle çalıştı.
Sanatçı, kendi ifadesi ile “Müzik sektöründe bir ayrıcalığın, bir farkındalığın yoksa fazla da değerin yoktur.” demektedir.
İstanbul’da dünyaya gelen sanatçı, uzun yıllardır Almanya’da yaşamaktadır.
Hiçbir müzik ekolü olmadan kendi kendini yetiştiren Sinan Topçu, yerli ve yabancı birbirinden değerli müzisyenlerle senelerce Avrupa’da müzik yapmıştır. Sanatçının, müzik yolculuğunda Türkiye’de birçok tanınmış değerli sanatçı ve müzisyenle yıllarca çalışmaları olmuştur.

Müzik ruhunu, birikimini ve tecrübesini şarkılarına aktaran sanatçının, avangard müziğinde farklı bir şeylerin olduğunu fark etmemek mümkün değildir.
Sinan Topçu, farklı bir anlayışı ve ruhu olan “UNUTURUM”’a, şarkının ruhuna yakışır görsel zenginlikte bir klip çekti. Sanatçı, klibi için farklı tarz ve anlatım üslubu ile son dönemlerin dikkat çeken yönetmenlerinden Akın İshakoğlu ile çalıştı. Klip için harika görsele sahip olan mekanlar seçildi.
“Bazen hüzünlenip çekilirsin köşene. Kadehini, çayını belki de kahveni yudumlarken bir şarkı açarsın. Kirpiklerin ıslanır, gözler yaşlı, sesin titrek…Duygularında sessiz bir çığlık boğar seni ve susarsın. İşte o şarkı senin yutkunarak söylemek istediğin her şeyi söyler! UNUTURUM!… Sinan Topçu
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.