00:38 - Jet Coffee 2Go Türkiye Genelinde Yükselişte: Yeni Noktalar, Yeni Kazançlar!
16:31 - Gülgökçe Korkmaz “Sarı Odalar” için Sarışın Oldu
16:12 - ROEN MEDREO: Gerçek yazar cesur olmalı
12:53 - Yıldızların Buluşma Noktası: Vitrin Programı Gündem Yarattı!
01:54 - Lapel Sahne’de Erkan İncesu rüzgarı esti
16:27 - Tonbullar Bilge Group Başkanı Bilgehan Çapraz ile deprem hakkında söyleyişi
09:20 - Rıza Tamer’den dev başarı: “Benden Sonra” dünya viral listesinde
09:01 - Le Jardin Spa Grup’tan Dünya Çapında Büyük Başarı: Kurumsal Takım Kategorisinde Dünya Birinciliği
AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre Ege Denizi İzmir Seferihisar ilçesi açıklarında 14.
AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre Ege Denizi İzmir Seferihisar ilçesi açıklarında 14.51’de 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 17,26 kilometre derinliğinde gerçekleşti.
Son dakika bilgisi olarak AFAD 1’i boğularak olmak üzere 6 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 250 yaralı olduğu bilgisini paylaştı.
AKUT Acil Durum Yönetimi görev başında bölgeden gelecek gelişmeleri yakından takip ediyor. AKUT İzmir, Kuşadası, Yarımada ve Manisa ekipleri bölgeye intikal etmiş, İstanbul, Ankara, Kocaeli, Bodrum, Denizli, Eskişehir, Fethiye, Kaş ve Marmaris ekipleri de deprem ardından bölgeye hareket etmiştir.
AKUT arama kurtarma ekiplerinin ise bu zamana kadar 3 canlı kazazedenin enkazlardan çıkarılmasına yardımcı olduğu bilgisi verildi.
BEYAZ HABER AJANSI (BHA)
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.