20:53 - Petek Dinçöz’den Kıbrıs’ta “Bam Bam” Gibi Gece!
20:48 - Yazar Saime Fındıkçı ve Mavi Kuş Medya Yayıncılıktan Osmaniye Protokolüne Ziyaret
18:21 - Hem İstanbul’a hem huzura yakın My Reset Çatalca hizmete açıldı
12:47 - İstanbul’a Yarım Saatte Tatil: Kumburgaz Sahil Gold Otel Sezona Hızlı Girdi
22:15 - Güney Sağır hangi ünlü top model ile görüntülendi?
11:25 - Gülşah Tanrıöver’den sürpriz tarz: “Menşure Hanım” tüm dijital platformlarda!
10:07 - Sevgi Ataman ve Tesi Chaztzikampani’den ortak doğum günü
17:35 - Suruç’tan Küresele Uzanan Girişimcilik Hikâyesi: Fethi Gündoğdu’nun Dijital Başarısı
16:57 - Boşanmadan yeni bir aşka yelken açtı!
16:57 - Muhammet Varol: En büyük özelliğim mesleğimde en iyi olmak
Caresse Bodrum sahilinde konumlanan Buddha-Bar Beach Bodrum’da, Zeynep Özyılmazel, 31 Temmuz Cuma akşamı, Barbaros Büyükakkan da 2 Ağustos Pazar akşamı sahne alacak.
Caresse Bodrum sahilinde konumlanan Buddha-Bar Beach Bodrum’da, Zeynep Özyılmazel, 31 Temmuz Cuma akşamı, Barbaros Büyükakkan da 2 Ağustos Pazar akşamı sahne alacak.
Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum’un sahilinde bu yaz ikinci sezonuna giren Buddha-Bar Beach Bodrum, Bayramda misafirlerine seçkin ve yalın müzik performansları ile kaliteli ve keyifli bir program sunmaya hazırlanıyor.
Zeynep Özyılmazel, pop ve caz şarkılardan oluşan zengin repertuarı ile Bayramın 1. günü 31 Temmuz Cuma akşamı Buddha-Bar Beach Bodrum’da sahne alacak. Sanatçı, eski Türkçe 45’liklerin günümüze uyarlanmış versiyonlarından oluşan, geçmiş yılların en sevilen Türkçe şarkılarının yer aldığı farklı repertuarıyla da misafirlere unutulmaz bir müzik keyfi yaşatacak.
Buddha-Bar Beach Bodrum, farklı dillerde söylediği şarkılar ve güçlü sesiyle büyük bir hayran kitlesi olan Barbaros Büyükakkan’ı da Bayramın 3. gününde 2 Ağustos Pazar akşamı konuk edecek. Barbaros Büyükakkan, güçlü sesiyle beş dilde söylediği, dünya müzikallerinden, caz standartlarından ve klasikleşmiş Türkçe şarkılardan oluşan geniş repertuvarını ilk kez Caresse Bodrum’da, Buddha-Bar Beach atmosferinde seslendirecek.
BEYAZ HABER AJANSI (BHA)
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.