20:48 - Yazar Saime Fındıkçı ve Mavi Kuş Medya Yayıncılıktan Osmaniye Protokolüne Ziyaret
18:21 - Hem İstanbul’a hem huzura yakın My Reset Çatalca hizmete açıldı
12:47 - İstanbul’a Yarım Saatte Tatil: Kumburgaz Sahil Gold Otel Sezona Hızlı Girdi
22:15 - Güney Sağır hangi ünlü top model ile görüntülendi?
11:25 - Gülşah Tanrıöver’den sürpriz tarz: “Menşure Hanım” tüm dijital platformlarda!
10:07 - Sevgi Ataman ve Tesi Chaztzikampani’den ortak doğum günü
17:35 - Suruç’tan Küresele Uzanan Girişimcilik Hikâyesi: Fethi Gündoğdu’nun Dijital Başarısı
16:57 - Boşanmadan yeni bir aşka yelken açtı!
16:57 - Muhammet Varol: En büyük özelliğim mesleğimde en iyi olmak
02:49 - Türkiye Kristal Büyük Kulüp Ödülleri sahiplerini buldu
Dünyaca ünlü Bosch, Mitsubishi Electric, Buderus gibi markaların ana bayiliğini yapan Saygın Grubu, 2018 yılında çekildiği inşaat sektörüne yeni projelerle dönüş yapmaya hazırlanıyor.
Dünyaca ünlü Bosch, Mitsubishi Electric, Buderus gibi markaların ana bayiliğini yapan Saygın Grubu, 2018 yılında çekildiği inşaat sektörüne yeni projelerle dönüş yapmaya hazırlanıyor.
Yönetim kurulu Başkanlığını Güven Saygın’ın yaptığı Saygın Grubu, 2018 krizinde inşaat sektöründeki daralmalar ve belirsizlikler nedeniyle sektörden çıkma kararı alarak, bu alandaki yatırımlarını askıya almıştı. Bu zaman zarfını yeniden yapılanmaya ve mevcut yatırımlarını sindirmeye ayıran grup aynı zamanda kendisine ait arsada, Marmaris’te lüks otel projesi geliştiren grup, koronavirüs salgını öncesinde bu işletmenin satışını gerçekleştirerek krizi fırsata çevirdi.
Sektöre dönüş sinyalleri veren şirketin bu süreçte 3 yeni şirketi de bünyesine katması bekleniyor. Teknolojik tesisat malzemeleri tedarikçiliği alanında faaliyet gösteren bu şirketlerin satın alınması konusunda son aşamaya gelindiği bilgisi gelirken, bu hareket ile kendilerini alan içerisinde daha sağlam bir konuma taşımak isteyen Saygın Grubu, böylece faaliyet kapsamını da genişletmiş olacak. Böylece sektörde büyük oynamayı hedefleyen şirket, bu amacına bir adım daha yakınlaşacak.
İnşaat alanına yeniden dahil olan Saygın Grubu, Marmaris’te yaptığı otel sonrasında yeni projelerini duyuluyor. Gruba ait Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde Edirne E5 karayolu üzerinde, Tekirdağ yolu bağlantı kavşağında yer alan toplamda 25.000 m2 olan arazi üzerine akaryakıt istasyonu ve cadde dükkânları projesi, ruhsatlandırma aşamasına geldi. Yine Grubun Büyükçekmece Çakmaklı da bulunan daha önce lojistik merkezi olarak kullanılan binasının hemen yanındaki diğer arsası da depolama alanı projesi için ruhsatlandı. Bunun yanı sıra Saygın Grubu’nun İstanbul’un Büyükçekmece ve Arnavutköy İlçelerinde toplu konut ve ticaret merkezi geliştirmeye uygun farklı m2’lerde olan arsa stokuna da proje geliştireceği gelen haberler arasında yer alıyor.
BEYAZ HABER AJANSI (BHA)
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.