13:00 - Medikal estetikte doğru bilinen 3 yanlış
12:45 - Zarafetin Adı: Gül Erda Nişantaşı’nda Yine Göz Kamaştırdı
01:45 - “Kral Dairesi” ilk kez seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor
00:30 - Zümra’nın yeni şarkısı Türk olduğu için Arap ülkelerinde savaş yüzünden yasaklandı
20:30 - Yönetmen Nihat Alptekin’in Ödüllü Oyunları Avrupa’dan Kuzey Kıbrıs’a Uzanıyor
00:30 - İBB’den tiyatroya iki modelle destek: “Amaç hem sanatçıyı hem seyirciyi korumak”
21:15 - 2026’nın yeni gözdesi foto model manken Yiğit Bolakan
10:30 - Podolog Elif Demir: Tırnak Batmasının %70’i Yanlış Kesimden Kaynaklanıyor
01:00 - BETAV Vakfı’ndan bursiyer öğrencilere anlamlı iftar buluşması
18:30 - Yürekleri ısıtan iftar buluşması
Dünya Engelliler Günü kapsamında Hatay Engelli Sosyal Girişimcilik Merkezi, ünlü saç tasarımcısı Sabit Akkaya ve ekibini ağırladı.
Dünya Engelliler Günü kapsamında Hatay Engelli Sosyal Girişimcilik Merkezi, ünlü saç tasarımcısı Sabit Akkaya ve ekibini ağırladı. Öksüz, depremzede çocuklara moral ve motivasyon sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlik, bölgede büyük ilgi gördü.
Hatay’a 3.kez bu organizasyonu gerçekleştiren Sabit Akkaya, geniş ekibiyle birlikte çocukların saçlarını istedikleri gibi keserek ve şekillendirerek onlara keyifli bir gün yaşattı. Etkinlik boyunca çocukların mutluluğu yüzlerinden okunurken, merkezde neşe dolu anlar yaşandı.

Hatay Valiliği ile gerçekleştirilen organizasyonda merkezde çalışan personelede hizmet veren Sabit Akkaya, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Bizim için önemli olan, küçük dokunuşlarla bile olsa onların kendilerini değerli ve güçlü hissetmelerine katkı sağlamak. Her birinin gözlerindeki mutluluk hepimize umut veriyor. Hatay’daki bu buluşmalarımızı sürdüreceğiz.”
Etkinlik, çocuklara yalnızca moral vermekle kalmadı; aynı zamanda bölge halkına da dayanışma ve destek mesajı verdi.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.