10:50 - Maderzat’tan Jolly Joker Vadi İstanbul’da İlk Konser
21:15 - İBB Şehir Tiyatroları 2025 / 2026 sezonu lansmanı yapıldı
18:55 - Yasemin Ateşoğlu Güzellik Merkezi: Ankara’da Estetiğin ve Bakımın Yeni Adresi
03:00 - “Sevince” Filmi 26 Eylül’de Vizyona Giriyor
01:20 - MAHSUN Restoran’ın 1. Yıl Dönümü Görkemli Bir Geceyle Kutlandı
20:50 - Ozan Aslan yeni çalışması “Eskisi Gibi” ile atağa kalktı
13:40 - Resul Dindar’dan Gaziantep’te Rekor Konser…
19:40 - Av. Rana Konal: “Tahliye Sebepleri, Artış Oranından Daha Kritik”
19:30 - Bahçeşehir Gölet Vitrin Sahne’de Özgür Alter Rüzgarı!
Florya Uğur Koleji Öğretmen Söz Korosu ve Şarkı Korosu, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, 10 Kasım’da en sevdiği şiirler ve şarkılarla andı.
Öğretmenlerden oluşan söz korosu “Sevmiyorum sonbaharları, dökülen yaprakları, sararan tabiatı. Onu aramızdan ayıran kaderi hatırlatıyor bana. Onu kaybetmenin ızdırabı fırtınalar estiriyor yüreğimizde. Onu özlüyoruz” derken, şarkı korosu ise Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün en sevdiği şarkılar arasında olan değerli eserlerden “Fikrimin İnce Gülü” ve “Bülbülüm Altın Kafeste” şarkılarını Ata’mız için söyledi.
Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve özlemle anıyoruz
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören Florya Uğur Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Balkaya ve Florya Uğur Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Selen Balkaya’nın öğrencilerle birlikte Atatürk büstüne çelenk koyması ile devam etti.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.