23:15 - Gül Erda, Mor Bir Meltem Gibi Esti
15:30 - Melisa Özmen, Divan Otel’deki Yardım Gecesinde Desteğiyle Alkış Aldı
07:45 - Dünya Üçgeninden Aile Sofrasına: Açıkgözler İstanbul’da Buluştu
01:00 - İsmet Küntay Tiyatro Ödülleri 50. Yılında
00:45 - Sezonun iddialı komedi yapımı “Çamaşır Sepeti” filminin galasına yoğun ilgi
00:15 - “Öteki Yüz-Kilis” projesi Türkiye ve Türk Dünyasında Büyük İlgi Görüyor
23:15 - Türk saç tasarımı dünya sahnesinde; Sabit Akkaya, Maye Musk’ın saçlarına imza attı
Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri koronavirüs salgını sonrasında bugüne kadar toplu taşıma araçları, taksi ve otogarlarda 82 bin 655 adet dezenfekte işlemi gerçekleştirdi.
Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri koronavirüs salgını sonrasında bugüne kadar toplu taşıma araçları, taksi ve otogarlarda 82 bin 655 adet dezenfekte işlemi gerçekleştirdi. Büyükşehir ekipleri 13 ilçede dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.
Türkiye’de ve Dünya genelinde etkili olan koronavirüs salgınına karşı önlemler devam ediyor. Salgının görüldüğü ilk günden bugüne Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri 13 ilçede dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler bugüne kadar toplu taşıma araçları, taksi ve otogarlarda 82 bin 655 adet dezenfekte işlemi gerçekleştirdi.
Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri 164 belediye otobüsünü 18 bin 710, 11 otogarı bin 453, Bin 431 özel toplu taşıma aracını 17 bin 66, 3 bin 587 otobüs durağını 17 bin 612, 2 bin 445 ticari taksiyi 18 bin 41, TM plakalı araçları bin 718, S plakalı araçları 5 bin 978, 29 havaalanı aracını bin 561 ve 5 limanı 516 defa dezenfekte etti. Ekipler toplamda 82 bin 655 adet dezenfekte işlemi gerçekleştirdi.
Muğla Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada “Koronavirüs salgını dolayısıyla 13 ilçemizde toplu taşıma araçları, otogarlar, taksiler ve limanlarda bugüne kadar 82 bin 655 adet dezenfekte işlemi gerçekleştirdik. Tüm ilçelerimizde dezenfekte işlemlerimiz devam ediyor” denildi.
MUĞLA / BEYAZ HABER AJANSI (BHA)
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.