06:18 - ARTCONTACT İSTANBUL ULUSLARARASI ÇAĞDAŞ SANAT FUARI BAŞLIYOR!
16:35 - Kaktüs Çiçeği İstanbul ve Ankara’da!
15:29 - İpek Tenolcay’dan tuvale yansıyan yeni bir sahne: “BLOOM” sergisinde sanatseverlerle buluştu
14:52 - Kedi Köpek Aşı Uygulama – Aşı Takvimi
23:27 - Sanatın Nesilden Nesile Aktarılan Yolculuğu: Anne-Kızdan ortak sergi “KÖKLER”
21:19 - Bitlis Beş Minare Uluslararası Film Festivali’nde unutulmaz anlar yaşandı
21:19 - Evren Yaşlak’ın doğum gününde ünlüler geçidi yaşandı
21:19 - Haldun Pak yeniden başkan seçildi: CEO Platformu’nda yeni dönem başladı
00:38 - Jet Coffee 2Go Türkiye Genelinde Yükselişte: Yeni Noktalar, Yeni Kazançlar!
..
Uzun yıllardır İstanbul’da faaliyet gösteren ve birçok anlamlı projeye imza atan Köy Çocukları Okusun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile birlikte Tuzla Atatürk İlkokulu 4-B sınıfı öğrencilerinden oluşan İyilik Timi, kuruluşundan bu yana gerçekleştirdiği örnek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Öğrenciler, bugün düzenlenen gösterişli bir törenle iş birliği yaptıkları kurum ve kişilere projelerini sunmanın haklı gururunu yaşadı.
“Kitapsız Köy Okulu Kalmasın” sloganıyla yola çıkan Köy Çocukları Okusun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve İyilik Timi, toplamda 25 bin kitap toplayarak 33 köy okuluna ulaştı. Nisan ayı boyunca yürüttükleri bu proje, beklenenin çok üzerinde bir başarıyla sonuçlandı.
Projenin en büyük destekçilerinden olan Köy Çocukları Okusun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sinan Özbilgi, yönetimi adına yaptığı konuşmada, “İyilik mumunun sönmemesini sağlayan başta İyilik Timi olmak üzere tüm destekçilere teşekkür ediyorum,” dedi.
Şölen havasında geçen törende İyilik Timi’ne ilgi oldukça büyüktü. Projeye destek vermek amacıyla;Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Cangır, Tuzla İlçe Emniyet Müdürü Fatih Tilki, Tuzla İSKİ Şube Müdürü Levent Kurtal Çağlayan, Tuzla İlçe MEM Şube Müdürü Emrullah Horozoğlu, Köy Çocukları Okusun Derneği ekibi,, Timaş Yayınevi temsilcileri, Atatürk İlkokulu Müdürü Gökay Yılmaz, Proje rehber öğretmeni Yeliz Biçer, İyilik Timi Başkanı Elmira Ayabakan, İyilik Timi kurucuları Elif Serra Ezer, Doğa Koç, Fatma Elif Yanılmaz, Egemen Doğan ve Kadir Keleş projeye ilişkin duygu ve düşüncelerini paylaştılar.
Tören sırasında duygusal anlar da yaşandı. Kulüp öğretmeni Yeliz Biçer, kız çocuklarının başarısına dikkat çekerek yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Bu kulüp küçük ama kocaman yürekli bir kız çocuğunun, Elmira’mızın kalbine düşen bir kıvılcımla ortaya çıktı. Okumak, okudukça yeni ufuklar açar. Ve her yolculuk bir hayalle başlar.”
Bu sözleriyle öğretmenlerin, çocuklara nasıl rehberlik ettiğini ve onların hayatına nasıl dokunabildiğini bir kez daha hepimize gösterdi.
Okuyucularımız adına, projeye emek veren İyilik Timi öğrencilerine, onları destekleyen Okul Müdürü Gökay Yılmaz’a, Öğretmenleri Yeliz Biçer’e ve Köy Çocukları Okusun Derneği Başkanı Sinan Özbilgi’ye ve değerli yönetimine gönülden teşekkür ederiz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.