23:50 - Zlombol 2025 rallisi Giresun’un tanıtımı ve turizmi için önemli katkı sunacak
20:18 - Duayen spor spikeri Sabri Ugan hayata gözlerini yumdu
18:18 - Ali Telli’den Enerjik Bir Çıkış: “Dilber” Klibi Yayında
02:06 - AY BARS OTOMOTİV’DEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ
20:23 - Resul Dindar’dan Samsun’da rekor katılım!
14:37 - İnternet Dünyası’nın İlk Ödülleri Seçildi! Dijital Dünya Bu Yıl 15. En’lerini Seçti.
21:51 - Serdar Saka’dan Müslüm Gürses ruhuyla Sezen Aksu şarkıları
17:14 - Metin Akay ve Hande Erçel Aynı Karede!
15:49 - Serdar Ortaç’ın Yapay Zekâlı “Kış Kış” Klibi 2 Milyon İzlenmeyi Aştı
14:58 - Türk erkek takımından ve Banu Karadağlı’dan tarihi katılım
Bu yıl 23.
Bu yıl 23.sü düzenlenen Kuşadası Altın Güvercin Şarkı Yarışması’nda, sözü ve müziği Doğan Kospançalı’ya, düzenlemesi ise Ödül Erdoğan’a ait “Kırık Ayna” isimli eser 2.lik ödülünün sahibi oldu. Şarkıyı seslendiren Buket Bengisu, sesi ve yorumuyla izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.
Buket Bengisu 2016 yılında, Urla’da düzenlenen Tanju Okan Şarkı Yarışması’nda sözü, müziği ve düzenlemesi yine eşi Doğan Kospançalı’ya ait “Yalan” isimli eserle “En İyi Yorumcu” ödülünün sahibi olurken, şarkı da 1.lik ödülünü kazanmıştı. Geçtiğimiz aylarda “Asla Asla” isimli teklisini dijital platformlardan yayınlayan sanatçı, önümüzdeki günlerde ikinci teklisi “Yalan”ı dinleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor.
İki sanatçı, sahne programlarını “ikili” olarak sürdürürken, diğer yandan şefliğini Doğan Kospançalı’nın yaptığı Grup Rapsodi ile büyük orkestra performanslarına da devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Ankara Caz Festivali ve bu yıl Bodrum Caz Festivali’nde de birer konser veren Buket Bengisu ve Doğan Kospançalı, dinleyicilerine cazdan müzikale, poptan klasiğe, Türkçe ve yabancı şarkılarla sıra dışı bir repertuvar sunuyorlar.
BHA: Yaşar ŞENYÜZ
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.