12:30 - Hüseyin Dönmez’den Yazın Enerjisini Taşıyan Yepyeni Bir Şarkı: “Manolya”
12:17 - Otsimo ve Spin Master’dan Çocuklara Yeni Dijital Boyama Deneyimi: Crayon Club
23:29 - Kaltaban müzik dünyasına iddialı bir giriş yaptı
20:29 - KATILIM ENERJİ KAZEL EXPO İLE AVRUPA TURUNDA!
19:52 - Sıla Şahin kimdir?
19:07 - Selin Kantoğlu Şahinkaya’nın ilham veren hikayesi
18:29 - Samet Kardeşler kimdir?
17:08 - Kerem Albayrak Kimdir?
16:53 - Kemal Temel, “Elektrikli şarj istasyonları sektörü, Türkiye’de hızla yükselen bir ivme sergiliyor”
15:00 - Ataşehir’de parlayan yeni nadide değer: Ataşehir Emek Kuyumculuk hizmet vermeye devam ediyor!
Kenan Keloğlu, televizyon ve sinema sektörü hakkında yapmış olduğu yorumları ve sektör hakkında yaşadığı şikâyetleri şöyle dile getirdi… .
Şu anda yayında olan dizilerin gerçekten maliyetleri çok yüksek bugün bir dizinin bölüm başı maliyeti minimum 10 milyon TL ve bu bütçeler artık bizi çok yoruyor, o yüzden sektörde bir çok yapımcı bu konuda şikâyetlerini dile getiriyor. Çünkü gerçekten maliyetler çok yüksek ve artık yapım şirketleri dizilerden çok minimum rakamlar kazanıyor.
Kenan Keloğlu, sinema filmi yapan yapımcılar hakkında da şöyle yorumlarda bulundu. “Eskiden insanlar sinemalara gider ve birçok filme rağbet gösterirdi, şimdi ise sinemaya giden sayısı 2018 yılına göre çok çok düşük. Bugün en güzel film 1 milyon izlendiğinde o film rekor diyorsunuz ama 2018 yılında 7 – 8 milyonu gören filmler vardı, hatta en son Mahsun Karaca’nın filmi İllegal Hayatlar meclis filmine de davetli olan Kenan Keloğlu, daha önce çektiği filmde de Mahsun Karaca’nın 600-700.000 izlenirken 2 filminde yarıya düşmesi ve gerçekten hani emek verip ilk filmde harcadığı paranın iki katı para harcayan Mahsun Karaca’nın bu kadar gitse de az bir izlenme olması bile Emeğin karşılığını alınmadığını aynen gösteriyor.”
Kenan Keloğlu, oyuncu olmak isteyen arkadaşların hakkında da yorumlarda bulundu. “Evet oyuncu olmak çok güzel bir duygu ama artık şimdiki nesil sanat değil şöhret istiyor. Şöhret istediği içinde eğitim almak veya kendini geliştirmek değil, hemen gelip bir an önce bir yerlere gelmek istiyor ve gelemeyince de emin olun tek suçlu noktası sektör oluyor. Çünkü herkes oyuncu olabiliyor günümüzde ya birinin yeğeni ve birinin sevgilisi ya da parası çok. Kendine film çekiyor ama azıcık da olsa kendini geliştirse veyahut da ufak tefek eğitimlerle yeteneğini süslese emin olun daha iyi yerlere gelebilirler ve sektörde kalıcı olabilirler.”
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.