18:23 - Dilimin Kemiği Yok. Rap ‘e selam Pop ‘la devam
16:14 - Günümüzün kabusuna dokunan bir roman “Dehşetin Günlüğü”
15:16 - Devlet İbrahim Kürşad’a Görkemli Doğum Günü Kutlaması
14:56 - Buğracan Tuğçin Güder’in yeni kitabı çıktı
00:51 - Disleksi Sanat Sergisi Fethiye’de Büyük İlgi Gördü
13:56 - Ünlülerin iç mimarı Ahu Akın’dan 2025 yaz dekorasyon trendleri
20:53 - Petek Dinçöz’den Kıbrıs’ta “Bam Bam” Gibi Gece!
20:48 - Yazar Saime Fındıkçı ve Mavi Kuş Medya Yayıncılıktan Osmaniye Protokolüne Ziyaret
18:21 - Hem İstanbul’a hem huzura yakın My Reset Çatalca hizmete açıldı
12:47 - İstanbul’a Yarım Saatte Tatil: Kumburgaz Sahil Gold Otel Sezona Hızlı Girdi
Geçen sezon sahnelenmeye başlayan, pandemi nedeniyle gösterilerine ara veren ‘Karanlık Komedi’nin oyuncuları uzun bir aradan sonra tekrar biraraya geldi.
Geçen sezon sahnelenmeye başlayan, pandemi nedeniyle gösterilerine ara veren ‘Karanlık Komedi’nin oyuncuları uzun bir aradan sonra tekrar biraraya geldi. 30 Ekim’de sezonun ilk oyununu sahneleyecek olan Karanlıkta Komedi ekibi Trump Sahne’de provalarına başladı.
Jest Tiyatro’nun sahneye koyduğu, Ebru Kara’nın yönettiği Karanlıkta Komedi’de Burcu Kara, Gökçe Özyol, Ahu Yağtu, Atilla Olgaç, Akasya Asiltürkmen, Bülent Alkış ve Barış Kıralioğlu rol alıyor. Ahu Yağtu dışındaki oyuncular geçtiğimiz gün Trump Sahne’de buluştu. Hem hasret giderip hem de ilk provayı yapan oyuncular, herkesi tiyatroya davet etti.
“Destek bekliyoruz”
Zor dönemlerden geçtiklerini söyleyen oyuncular, “Özellikle sanat dünyası pandemiden çok fazla etkilendi ve etkilenmeye devam ediyor. Ama biz seyircilerimizin desteğiyle tiyatroyu yaşatacağız. Çünkü tiyatro hayatın kendisidir. Biz var olduğumuz sürece bu sahnelerde hayat devam edecek. Seyircilerimizi salonlara bekliyoruz, bizi izlemeye çağırıyoruz” şeklinde konuştular.
BEYAZ HABER AJANSI (BHA)
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.