15:09 - “Doğanın sekizinci rengini arayış” pastel resim sergisine yoğun ilgi
13:29 - Petek Dinçöz Kıbrıs’ta sahnede büyüledi: “Hayat çok kısa, yanarak ölmekten korkarım”
23:37 - Tuğba Özerk, “Vitrin” Programında Samimi Açıklamalarda Bulundu “Beni Sezen Aksu Teşvik Etti”
11:52 - Why Choose Daily Tours in Antalya?
01:15 - ŞOK! Mavi Kuş Medya’dan Edebiyat Dünyasına Devrim Gibi Girişim: Geleceğin Yazarları Aranıyor!
11:08 - SAİDE GÜLİYEVA’DAN Tutkulu Bir Aşk, Acı Bir Ayrılık: “BORCUN VAR” Yayında!
10:22 - 3M İş Güvenliği Ekipmanları ve Eks Eksed Ürünlerin Önemi
00:42 - Eny Green’den ilham veren bir albüm: “Deli Gibi Oldum”
00:08 - Toplum Baskısı mı? Spiritüellik mi? Kahkahayla Gelen Farkındalık: “EFSANE”
00:19 - Javad Soleimanpour ve pastel sanatçılarıyla rengarenk buluşma başlıyor..
Geçen sezon sahnelenmeye başlayan, pandemi nedeniyle gösterilerine ara veren ‘Karanlık Komedi’nin oyuncuları uzun bir aradan sonra tekrar biraraya geldi.
Geçen sezon sahnelenmeye başlayan, pandemi nedeniyle gösterilerine ara veren ‘Karanlık Komedi’nin oyuncuları uzun bir aradan sonra tekrar biraraya geldi. 30 Ekim’de sezonun ilk oyununu sahneleyecek olan Karanlıkta Komedi ekibi Trump Sahne’de provalarına başladı.
Jest Tiyatro’nun sahneye koyduğu, Ebru Kara’nın yönettiği Karanlıkta Komedi’de Burcu Kara, Gökçe Özyol, Ahu Yağtu, Atilla Olgaç, Akasya Asiltürkmen, Bülent Alkış ve Barış Kıralioğlu rol alıyor. Ahu Yağtu dışındaki oyuncular geçtiğimiz gün Trump Sahne’de buluştu. Hem hasret giderip hem de ilk provayı yapan oyuncular, herkesi tiyatroya davet etti.
“Destek bekliyoruz”
Zor dönemlerden geçtiklerini söyleyen oyuncular, “Özellikle sanat dünyası pandemiden çok fazla etkilendi ve etkilenmeye devam ediyor. Ama biz seyircilerimizin desteğiyle tiyatroyu yaşatacağız. Çünkü tiyatro hayatın kendisidir. Biz var olduğumuz sürece bu sahnelerde hayat devam edecek. Seyircilerimizi salonlara bekliyoruz, bizi izlemeye çağırıyoruz” şeklinde konuştular.
BEYAZ HABER AJANSI (BHA)
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.