17:35 - ANATOLIUM MARMARA AVM’DE GARAJ GÜNLERİ BAŞLIYOR!
15:20 - Emrullah Turanlı’dan Anlamlı Sponsorluk
22:10 - Prof. Dr. Ali Gürlek Açıklıyor: Yağ Enjeksiyonu ile Doğal Kök Hücre Tedavisi
16:30 - JOKER GLİNT, Bitkisel İçerikli Temizlikte Yeni Bir Devrim Başlattı
15:25 - “Oyunun Oyunu” Prömiyerinde Perde Kahkahaya Açıldı!
14:50 - Cannes Dünya Film Festivali’nde büyük ödüller Türkiye’ye
13:55 - Li Mahir Başarır “Galatasaray’ın yeri bende ayrı”
00:25 - Pınar Altuğ Atacan’ın kaşlarına doğal dokunuş
19:45 - Türk Sanat Müziğimizin efsane sanatçılarından Muazzez Abacı hayatını kaybetti
14:20 - LaraHealth’ten kadın sağlığına özel proje: “HerTime” lansmanı Swiss Otel’de gerçekleşti
..
Karaman 5. Kitap Fuarı, kitapseverlerden yoğun ilgi görüyor. 1 Haziran 2025 Pazar gününe kadar Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi’nde açık kalacak olan etkinlik, kitap sektörünün önde gelen yayınevlerini, yazarlarını ve okurlarını bir araya getiriyor.

Karaman Valisi Mehmet Fatih Çiçekli ve Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın destekleriyle düzenlenen fuar, Aysan Company Fuarcılık organizasyonuyla gerçekleşiyor. Kültür, yayıncılık ve eğitim alanında yenilikçi ürün ve hizmetlerin sergilendiği etkinlik, her yıl büyüyerek daha geniş kitlelere ulaşıyor.

Bu yıl fuarda; Timaş Yayınları, TÜBİTAK, Yapı Kredi Yayınları, Semerkand Yayıncılık, Kordon Yayıncılık, Kuytu Yayıncılık ve Mavi Kuş Medya Yayıncılık gibi sektörün önde gelen yayınevleri stant açtı.

Ziyaretçiler, imza günleri ve söyleşiler sayesinde yazarlarla birebir tanışma ve sohbet etme fırsatı buluyor. Çocuklara yönelik palyaço gösterileri, zeka oyunları ve interaktif etkinlikler de fuarın dikkat çeken bölümleri arasında yer alıyor.

Fuar süresince gerçekleşecek bazı yazar buluşmaları şöyle:
•23 Mayıs Cuma / 15.00 – Orhan Karaağaç
•24 Mayıs Cumartesi / 14.00 – Miraç Çağrı Aktaş
•25 Mayıs Pazar / 14.00 – Sıtkı Aslanhan
•26 Mayıs Pazartesi / 14.00 – Dyt. Hatice Nur Ege
•27 Mayıs Salı / 14.00 – Gökhan Müftüoğlu
•28 Mayıs Çarşamba / 14.00 – Dilek Cesur
•29 Mayıs Perşembe / 14.00 – Şengül Yiğit
•30 Mayıs Cuma / 14.30 – Prof. Dr. Tufan Gündüz
•31 Mayıs Cumartesi / 14.00 – Tarık Tufan
•31 Mayıs Cumartesi / 16.00 – Selim Küçükfosforlu
•1 Haziran Pazar / 15.00 – Serhat Yabancı
Karaman 5. Kitap Fuarı, hem çocuklar hem yetişkinler için kültürel bir buluşma noktası olmayı sürdürüyor. Etkinlik hakkında detaylı bilgiye ve program akışına Karaman Belediyesi’nin resmi web sitesi olan www.karaman.bel.tr adresinden ulaşılabiliyor.
Haber: Gülay Polat
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.