23:15 - Türk saç tasarımı dünya sahnesinde; Sabit Akkaya, Maye Musk’ın saçlarına imza attı
21:45 - Aramızdan ayrılışının birinci yılında Filiz Akın anılıyor
17:45 - Genç Oyuncu Halis Murat Canaz Sahnedeki Başarılı Performansıyla Dikkat Çekiyor
11:30 - Safranbolu’nun Köylerinde Çöp Krizi: Konteyner Yok, Dere Yatakları Çöp Dolu
21:30 - Ünlülerin Organizatörü Serdar Özen’den İkisi Bir Arada Davet!
16:00 - Nilüfer Bektemur’dan Arabesk’e Modern Yorum “An Meselesi”
Türkiye’de ki en büyük Gübre fabrikalarından birisi olan TORGÜB A.Ş.”nin kurucu ortaklarından olan Oğuz Arslan’ı Türkiye futbol menajerliği yönüyle daha çok tanıyor.
Hollandalı Menajerlik Şirketi SFSE ile çalışan iş insanı Oğuzhan Arslan, başarılarını dünyanın en önemli futbol merkezi ülkelerindeki önemli bağlantılarıyla duyurmuş ve sadece Türkiye’de değil, Uluslararası Futbol camiasında kendine önemli bir yer edinmiş durumda.
Menajerlik sektöründeki başarılarını yeni bir seviyeye çıkarmaya karar veren başarılı iş insanı Oğuzhan Arslan, günümüz futbol dünyasını en iyi şekilde analiz ederek yeni nesil futbol menajerliği kavramını odağına alarak geliştirdiği yeni projesiyle futbol camiasında çok konuşulacak.
Ekvador, Kolombiya, Brezilya ve Peru gibi ülkelerin futbol camiasında son derece tanınan ve bu devletler tarafından desteklenen Oğuzhan Arslan, 2025 sonlarına doğru bitmesi hedeflenen projesi ile futbol dünyasına yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Oğuzhan Arslan, 10.09.1991 tarihinde Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde dünyaya gelmiştir. Eğitimini Pamukkale Üniversitesi’nde tamamlayan Arslan, üniversite yıllarında iş hayatına atılmıştır. Ticari faaliyetlerinin yanısıra, futbol menajerliği yönüyle de Türkiye’de Süper Lig takımlarına bir çok yıldız futbolcuyu kazandırmıştır.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.