00:16 - Borusan Sanat’ta bu hafta neler var?
23:42 - Ediz Hun’un hayat hikayesini anlatan “Film Gibi Geçti”adlı kitabının imza gününe yoğun ilgi
09:38 - Yürüyoruz di’ mi? We Are The Walkers’ın yeni manifesto filmi yayında!
09:19 - “12 Punto 2022”de ödüller sahiplerini buldu
15:40 - PapelFX Nasıldır? (PapelFX Yorumları)
14:44 - Make Friend Not Money Markasının Yıldızı: Sweatshirt & Hoodie Koleksiyonu
23:44 - Osman Yağmurdereli unutulmadı
15:09 - Dekoratif Işıklar
15:23 - Aşk şarkılarını artık ondan ; Aykut Aslan’dan dinleyeceğiz
14:43 - Sarıyer Börekçisinin yeni şube açılışında Yeşilçam Vokal Grubu sürprizi
Şarkıcı Fatih Ürek, yakın dostu ve meslektaşı Demet Akalın’a tepkili. Ablasının vefatında yanında olmadığı için kırılıp küstüğü...
Şarkıcı Fatih Ürek, yakın dostu ve meslektaşı Demet Akalın’a tepkili. Ablasının vefatında yanında olmadığı için kırılıp küstüğü Demet Akalın’a tam anlamıyla resti çekti. Fatih Ürek, Demet Akalın ile asla barışmayacağını ve kendisi için bittiğini söyledi.
Şarkıcılığın yanı sıra Kanal D’de yayınlanan “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programının sunuculuğunu yapan Fatih Ürek, geçtiğimiz gün İstanbul Etiler’de görüntülendi. 5 aydan bu yana Demet Akalın7a küsen Fatih Ürek, yaptığı açıklamayla yüreğindeki isyanı dile getirdi.
Koronavirüs tedbirlerine uyarak sokağa çıktığı görülen Fatih Ürek, basın mensuplarının sorularına içtenlikle cevap verdi. Ürek’e, “Demet Akalın ile 5 aydır küssünüz. Ramazan Bayramı da yaklaşıyor. Akalın adım atsa barışır mısınız?” sorusu soruldu. Bunun üzerine Ürek, “Yok, asla. Allah ona sağlık versin. İnsanın hani kalbi kırılır ya, benim de öyle. Ben kötülük düşünmem. 35 yıldır bu eğlence piyasasının içindeyim. Kimsenin arkasından çirkeflik yapmadım ve kötü düşünmedim. Benim için artık hiç önemli değil bu konu. Düşüneceğimiz daha önemli konular var” dedi.
Koronavirüs tedbirleri nedeniyle tüm konserleri iptal olan 54 yaşındaki Fatih Ürek’in maddi sıkıntılar yaşamaya başladığı da öğrenildi.
Ürek, “Bu salgın beni çok fena etkiledi. Son üç ayda yaklaşık 100 tane işim iptal oldu. Zorlanıyoruz” diye konuştu.
Karantina ve salgın sürecini evde geçirdiğini ve yemek yapmaya başladığını söyleyen Fatih Ürek, kendisini Anadolu yemekleri yapmaya adadığını, pırasalı bulgur pilavını çok iyi yaptığını belirtti.
Uzun yıllardır dost olan ve bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Demet Akalın ve Fatih Ürek’in arası açılmıştı. 5 ay önce ablasını kaybeden Ürek, cenaze törenine katılmayan ve taziye için de aramayan Akalın’a küstüğünü söylemişti. İki yakın dost daha sonra sosyal medya üzerinden birbirine gönderme yapmış ve dostluklarını bitirmişti.