23:15 - Türk saç tasarımı dünya sahnesinde; Sabit Akkaya, Maye Musk’ın saçlarına imza attı
21:45 - Aramızdan ayrılışının birinci yılında Filiz Akın anılıyor
17:45 - Genç Oyuncu Halis Murat Canaz Sahnedeki Başarılı Performansıyla Dikkat Çekiyor
11:30 - Safranbolu’nun Köylerinde Çöp Krizi: Konteyner Yok, Dere Yatakları Çöp Dolu
21:30 - Ünlülerin Organizatörü Serdar Özen’den İkisi Bir Arada Davet!
16:00 - Nilüfer Bektemur’dan Arabesk’e Modern Yorum “An Meselesi”
20 KİLO DAHA VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM
Başarılı sanatçı Deniz Seki, önceki akşam yoğun istek üzerine tekrar Bodrum Tilkicik Koy’undaki Mücver Yalıkavak’ta sahne aldı.
20 KİLO DAHA VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM
Başarılı sanatçı Deniz Seki, önceki akşam yoğun istek üzerine tekrar Bodrum Tilkicik Koy’undaki Mücver Yalıkavak’ta sahne aldı.
Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Deniz Seki, geçtiğimiz günlerde teknede sevgilisiyle birlikte çekilen fotoğraflar hakkında açıklık getirdi. Fotoğraflarda kendini gördüğünde çok şaşırdığını söyleyen güzel sanatçı, “Fotoğrafları görünce bu ben değilim dedim kendi kendime, maalesef bende ters ışık kurbanıyım” diyerek kameralara boydan görüntü almasını istedi. Yaklaşık on kilo verdiğini söyleyen Deniz Seki, “Yirmi kilo daha vermeyi düşünüyorum. Bol bol spor yapıyorum” dedi. Muhabirlere teşekkür ettikten sonra sahnenin yolunu tutan Seki, programına “Sakinim” şarkısıyla başladı.
Sahnesinde Tolga Çam ve Gülşah Saraçoğlu imzalı iki farklı elbise giyen Deniz Seki, sevilen şarkılarını kendisini dinlemeye gelen misafirleriyle birlikte hep bir ağzından seslendirdi.
Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalarak muhteşem bir performansa imza atan Deniz Seki, programını “Masal” parçasıyla noktalayarak alkışlar eşliğinde sahneden indi.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.