14:15 - Bahar Gelir’den Gönüllere Dokunan Yeni Tekli: “Selam Olsun”
16:08 - Influencer Reklam Ajansı Seçerken Neden Doğru Ajans Hayati Öneme Sahiptir?
20:00 - Özgür Tüzer’den Kıbrıs’ta Müzik Dolu Gece
16:00 - Sevcan Altıntaş’tan Sevgililer Günü’nde Cesur Çıkış: “Vurma Beni”
15:30 - Gençler Ekran Başında, Onlar Pistte: Türkiye Motor Sporlarında Üç İsim Dikkat Çekiyor
15:00 - GETİP’te Yeni Dönem Sevim Aydın Başkanlığında Başladı
12:30 - Online Tahsilat Yazılımı ile Dijital Tahsilatta Yeni Dönem
20:45 - Anadolu’nun Akademik Nefesi: Grup Revan’dan Yeni Albüm ve Uzun Soluklu Bir Müzik Yolculuğu
11:44 - Basın Bülteni Paketi Satın Al: Başarınız İçin En İyi Seçim
Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 97. yılı, Cumhuriyet’in müzikte getirdiği yeniliklere yakışır bir konserle kutlandı.
Cumhuriyet Bayramı Özel Konseri’nde; şef Orhun Orhon yönetimindeki Gedik Flarmoni Orkestrası, başarılı genç besteciler Mahir Cetiz ve Cem Oslu’nun yeni bestelerinin dünya prömiyerleri ile Cumhuriyet’in ilk dönem bestecilerinden, ulusak müzik akımının önemli temsilcilerinden Ulvi Cemal Erkin’in “Sinfonietta” adlı yaylı orkestra eserini seslendirdi.
Geçmişle bugün arasında müzik köprüsünün kurulduğu konserde Anadolu Nefesli Beşlisi’de solist olarak yer aldı.
Saat 18.00 ve 20.00 olmak üzere iki farklı saatte, pandemi koşullarına uygun olarak gerçekleştirilen konserde müzikseverler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu bu anlamlı konserle yaşadılar.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.