Çapraz ve Kök ailelerinin mutlu günü | Bir Haber

Bir Haber

SON DAKİKA

Çapraz ve Kök ailelerinin mutlu günü

Bilgehan Çapraz’ın mutlu günü İş dünyasının tanınmış isimlerinden Bilgehan Çapraz’ın kızı Eda, Gölköy Yaşam Resort’ta düzenlenen görkemli...

12 Eylül 2024
Çapraz ve Kök ailelerinin mutlu günü

Bilgehan Çapraz’ın mutlu günü

İş dünyasının tanınmış isimlerinden Bilgehan Çapraz’ın kızı Eda, Gölköy Yaşam Resort’ta düzenlenen görkemli bir törenle hayatını Samet Kök ile birleştirdi. Kastamonu ve İstanbul’un iş, siyaset ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı düğünde, genç çift mutluluklarını sevdikleriyle paylaştı.

Yağmurlu havaya rağmen 1500’ü aşkın davetlinin katıldığı düğünde, nikahı Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı kıydı. Çiftin nikah şahitleri arasında da tanınmış isimler yer alırken, törenin ardından coşkulu bir eğlenceye geçildi.

Kral FM’in sevilen DJ’i Afrikalı Ali’nin sunumuyla başlayan gecede, Ahmet Selçuk İlhan’ın şiirleri ve Ömür Gedik ile yaptığı düetler davetlileri mest etti. Düğün, gece geç saatlere kadar sürdü.

Düğünde basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan ünlü iş insanı Bilgehan Çapraz “Kız babası olmak kolay değil. Bugün tabi ki heyecanlıyız ve mutluyuz. Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese buradan ayrıca teşekkürler ediyorum” diyerek duygularını ifade etti.

Düğüne, Kastamonu eski Valisi Erdoğan Bektaş, Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Kastamonu Milletvekili Halil Uluay ve birçok iş insanı, bürokrat ve siyasetçi katıldı. ZİNTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Üster ve Tonbullar-Bilge Group ortaklarından Kadir Tombul- Bülent Kanar  – Özcan koç – İhsan Kurtoğlu  – Tamer Köseoğlu – Taner Acarkaya – Edip Atçı   –  Muammer Kapucuoğlu – Levent Çekiç – Şenol Adioğlu – Afrikalı Ali –  Ömür Gedik – Ahmet Selçuk İlkan –  Zühre Dalmaz, Yusuf Köksal gibi isimler de genç çifte mutluluklar diledi.

Eda Çapraz ve Samet Kök’ün uzun süredir birlikte olduğu ve aşklarını görkemli bir düğünle taçlandırdığı öğrenildi. Genç çiftin, hayatlarına yeni bir sayfa açtığı bu özel günde, aileleri ve dostları tarafından yalnız bırakılmaması dikkat çekti.

Etiketler :
Backlink
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ
Aktüel Kürtçe Kitaplar