00:14 - İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği korosu 50. yıllarını şarkılar ile kutladılar
18:08 - Mustafa Altunkaynak, Kayseri’de öğrencilerle buluştu!
17:23 - Başkan Ebubekir Kaynar, Amerika’yı Zor Günlerinde Yalnız Bırakmadı
16:06 - Bahar Gelir’den anlam yüklü bir yorum: “Yeter”
14:35 - Mühendis Tek-Sen Ulaştırma Sendikası Genel Başkanı Paksoy’dan maaş zammı açıklaması
12:12 - Hacı Ahmet Ünlü’nün araştırmalarına göre Aksaray’da 40 Kürt köyü bulunuyor
00:51 - Ödüllü oyun “Ahududu” kapalı gişe sahnelenmeye devam ediyor
02:15 - Gökçer Akademi ile Oyunculuk Hayallerinizi Gerçeğe Dönüştürün!
Büyükçekmece Türkoba Mahallesi Çayırlar mevkiinde kaçak olarak yapıldığı tespit edilen 32 bina Büyükçekmece Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.
Her seçim döneminde olduğu gibi “İmar Affı” beklentisi yine bazı fırsatçıları kaçak yapı yapmaya yönlendirdi.
Büyükçekmece’nin Türkoba Mahallesi Çayırlar mevkiinde kaçak olarak yapıldığı tespit edilen 32 bina çevik kuvvet polisi ve zabıta gözetiminde yıkıldı. Büyükçekmece Gölü içme suyu havzası ve Çayırlar mevkiinde kaçak yapılaşmaya karşı 24 saat nöbet sistemiyle mücadele veren İSKİ Havza Koruma Müdürlüğü ve Büyükçekmece Belediyesi, kaçak yapılara göz açtırmıyor. Önceki gün de Eskici Köyü’nde içme suyu havzasına yapılmak istenen 22 kaçak yapı yıkıldı.
Büyükçekmece Belediyesi imar müdürlüğü ve zabıta müdürlüğü ekiplerinin tespit ettiği kaçak inşaatlar önce mühürlendi ardından da yıkım kararı alındı. Günün ilk saatlerinde yaklaşık 500 çevik kuvvet polisi ve zabıta ekipleri gözetiminde başlayan yıkım işlemleri eş zamanlı olarak 4 ayrı bölgeden başlatıldı. Bazı bölgelerde kaçak yapı sahiplerinin yıkım ekiplerine direnmelerine rağmen kaçak binalarının yıkılmasını engelleyemediler.
Büyükçekmece Belediyesi’nden konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Büyükçekmece ilçesi sınırlarında kaçak yapılaşmaya izin verilmeyeceği vurgulandı.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.