21:55 - Türk kızı “Ege” denizinde “2.Miss Cruise Güzellik Yarışması”nın kraliçesi seçildi taç giydi…
00:44 - Süleyman Keleş son kitabı “Anılar ve Alıntılar” ve kendisi hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı
15:09 - “Doğanın sekizinci rengini arayış” pastel resim sergisine yoğun ilgi
13:29 - Petek Dinçöz Kıbrıs’ta sahnede büyüledi: “Hayat çok kısa, yanarak ölmekten korkarım”
23:37 - Tuğba Özerk, “Vitrin” Programında Samimi Açıklamalarda Bulundu “Beni Sezen Aksu Teşvik Etti”
11:52 - Why Choose Daily Tours in Antalya?
01:15 - ŞOK! Mavi Kuş Medya’dan Edebiyat Dünyasına Devrim Gibi Girişim: Geleceğin Yazarları Aranıyor!
11:08 - SAİDE GÜLİYEVA’DAN Tutkulu Bir Aşk, Acı Bir Ayrılık: “BORCUN VAR” Yayında!
10:22 - 3M İş Güvenliği Ekipmanları ve Eks Eksed Ürünlerin Önemi
Genç ve başarılı sanatçı Burak Akagün İstanbul ve Kıbrıs sahnelerinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.
Geçtiğimiz yıl yapmış olduğu “Hele Ninna Olasan” adlı anonim türkü ile YouTube üzerinden 7 milyonun üzerinde bir izlenme oranı yakalayan Burak Akagün geçtiğimiz ay geçirdiği bir trafik kazası sonrası sahnelere hızlı bir dönüş yapmaya hazırlanıyor
Söz ve müziği kendisine ait olan “Seni Hiç Kimse Sevemez” adlı şarkısı ile çıkışına devam eden Burak Akgün, söz ve müziği Bilal Sonses’e ait “Eden Bulur” adlı çalışmasının ardından bu kez de yine söz ve müziği kendisine ait olan “Sebep Neydi Ayrılığa” adlı şarkısı ile müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. “Sebep Neydi Ayrılığa” adlı şarkının klip çekimleri için kameralar karşısına geçen genç sanatçının bu klibini Türkiye’nin tanınmış klip yönetmenlerinden Enes Bilal Taşçı yönetti.
Önümüzdeki günlerde Darkn dark müzik etiketi ile çıkacak olan “Eden Bulur” adlı single çalışmasında prodüktörlüğü Cem Başarak Aksan yaptı.
Yeni çalışması hakkında kısa bir açıklama yapan Burak Akgün “Geçirdiğim kazadan sonra sahnelere ara vermek zorunda kaldım. Önümüzdeki haftadan itibaren her Çarşamba ve Cumartesi İstanbul’un en gözde mekanlarından biri olan Beylikdüzü Zennube sahnesi ve her Salı ve Cuma akşamları da Kıbrıs’ta bulunan Bogota sahnesinde müzikseverlerle ve hayranlarımla buluşmaya devam edeceğim” dedi.
BEYAZ HABER AJANSI (BHA)
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.