00:16 - Borusan Sanat’ta bu hafta neler var?
23:42 - Ediz Hun’un hayat hikayesini anlatan “Film Gibi Geçti”adlı kitabının imza gününe yoğun ilgi
09:38 - Yürüyoruz di’ mi? We Are The Walkers’ın yeni manifesto filmi yayında!
09:19 - “12 Punto 2022”de ödüller sahiplerini buldu
15:40 - PapelFX Nasıldır? (PapelFX Yorumları)
14:44 - Make Friend Not Money Markasının Yıldızı: Sweatshirt & Hoodie Koleksiyonu
23:44 - Osman Yağmurdereli unutulmadı
15:09 - Dekoratif Işıklar
15:23 - Aşk şarkılarını artık ondan ; Aykut Aslan’dan dinleyeceğiz
14:43 - Sarıyer Börekçisinin yeni şube açılışında Yeşilçam Vokal Grubu sürprizi
Brisaspor, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) iş birliğiyle organize edilen Uluslararası Dağ Bisikleti (Mtb) müsabakalarında, üç farklı klasmanda 16 madalyanın sahibi olarak başarısını bir kez daha kanıtladı.
Brisaspor, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) iş birliğiyle organize edilen Uluslararası Dağ Bisikleti (Mtb) müsabakalarında, üç farklı klasmanda 16 madalyanın sahibi olarak başarısını bir kez daha kanıtladı.
Türkiye’nin bisiklet sporunda öncü takımlarından Brisaspor, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) 2020 faaliyet programında yer alan müsabakalarda güçlü bir performans sergiledi.
Rekabetin yoğun bir şekilde yaşandığı yarışlarda, Brisasporlu sporcular 16 madalya ile başarılarını gözler önüne serdi. Brisaspor, Elit Erkekler klasmanında 2 Altın, 3 Gümüş, 1 Bronz madalya, Elit Bayanlar klasmanında 5 Bronz madalya ve Genç Erkekler klasmanında 1 Altın, 4 Gümüş madalya kazandı.
17- 24 Eylül tarihleri arasında Kayseri’de gerçekleştirilen Uluslararası Dağ Bisikleti (Mtb) müsabakaları ulusal ve uluslararası arenadan pek çok sporcunun katılımıyla düzenlendi.
BEYAZ HABER AJANSI (BHA)