13:20 - SORSOR LIVE EVENTS: SANATIN DİJİTAL BULUŞMA NOKTASI
19:23 - Erkan Can’dan sezonun en iddialı komedi filmi “Meşru Gayrimeşru” geliyor
20:08 - Filiz Hatipoğlu’nun “Sonsuzluğa Yolculuk” sergisi sanatseverlerle buluştu
13:56 - Raif Akyüz Number One Türk TV ekranlarına geri dönüyor
11:36 - Rubato grubundan kuruluşlarının 10.yılında 10 şarkılık “5” adlı albüm geldi
21:23 - Liv Hospital Hastahanesi hekimleri “Yüzyılın Hatırası” konseri ile sahne aldılar
20:34 - Antalya’da yaşayan yabancı uyruklu vatandaşlar DJ Mert Hakan’ı Türkiye’nin en iyi DJ’si ilan etti
15:57 - Gelin Damat Dergisi Ödül Töreni Fuat Paşa Yalısı’nda Gerçekleşecek
14:04 - 14. Dijital Dünyanın Enleri Ödülleri sahiplerini buldu
02:51 - Fransua Garo Şahika’da Yunanistan’ın Tarkan’ı “Stergio Liberis”i ağırladı
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Uz. Dr. Yalçın Koçyiğit’i hastane de makamında ziyaret ederek başarılar diledi.
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Uz. Dr. Yalçın Koçyiğit’i hastane de makamında ziyaret ederek başarılar diledi. Başkan Serkan Acar Aliağa Devlet Hastanesi’nin eski Başhekimi Uzman Dr. Ali Fuat Yalvaç’ın yerine atanan ve daha önce Bergama Devlet Hastanesinde Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Uz. Dr. Yalçın Koçyiğit ile her zaman Aliağa için ortak çalışma iradesinde olduklarını ifade etti.
ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI ACAR: EN BÜYÜK ARZUMUZ DEVLET HASTANEMİZİN EN İYİ HİZMETİ VERMESİDİR
Başkan Serkan Acar Pandemi Sürecinde Aliağa Devlet Hastanesi’nin başarılı bir çalışma yürüttüğünü ifade ederek “Yeni Başhekimimiz Yalçın Koçyiğit ile Hastanemiz mevcut imkânlarla en iyi hizmeti vermeye devam edecektir. Bizim de en büyük arzumuz budur. Bu bir bayrak yarışıdır. Aliağa Halkımıza hizmet üretmek ve hastanemizi en kaliteli hale getirmek için sayın başhekimimiz ile birlikte çalışacağız. Her zaman yanlarında destekçileri olacağız. Aliağa halkımızın beklentileri de bu yönde. Hastanemizde çalışan tüm personellerimiz ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar biz de her zaman destekçileri olmaya devam edeceğiz. Başarılar diliyorum. Hayırlı olsun” dedi.
BAŞHEKİM YALÇIN KOÇYİĞİT: EN İYİ HİZMETİ VERMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Daha önce Bergama Devlet Hastanesinde Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Uz. Dr. Yalçın Koçyiğit, Aliağa da çalışmaktan dolayı memnun olduğunu belirterek “ Devlet Hastanemiz de görev yapan pratisyen hekimlerimiz ile en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Yeni gelecek arkadaşlarımızla da bu hizmeti daha ileri seviyeye çıkaracağız.” Diye konuştu.
İZMİR / BEYAZ HABER AJANSI (BHA)
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.