03:30 - Selma Kavas eserleriyle göz kamaştırdı
02:00 - 14 Şubat’ta aşkın izlerini bırakan şarkı; Selen Görgüzel “Ayıpsız Olsun Ayrılık”
17:15 - Ünlü sanatçı Esra Öztürk’e ödül
14:15 - Bahar Gelir’den Gönüllere Dokunan Yeni Tekli: “Selam Olsun”
16:08 - Influencer Reklam Ajansı Seçerken Neden Doğru Ajans Hayati Öneme Sahiptir?
20:00 - Özgür Tüzer’den Kıbrıs’ta Müzik Dolu Gece
16:00 - Sevcan Altıntaş’tan Sevgililer Günü’nde Cesur Çıkış: “Vurma Beni”
15:30 - Gençler Ekran Başında, Onlar Pistte: Türkiye Motor Sporlarında Üç İsim Dikkat Çekiyor
15:00 - GETİP’te Yeni Dönem Sevim Aydın Başkanlığında Başladı
AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre Ege Denizi İzmir Seferihisar ilçesi açıklarında 14.
AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre Ege Denizi İzmir Seferihisar ilçesi açıklarında 14.51’de 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 17,26 kilometre derinliğinde gerçekleşti.
Son dakika bilgisi olarak AFAD 1’i boğularak olmak üzere 6 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 250 yaralı olduğu bilgisini paylaştı.
AKUT Acil Durum Yönetimi görev başında bölgeden gelecek gelişmeleri yakından takip ediyor. AKUT İzmir, Kuşadası, Yarımada ve Manisa ekipleri bölgeye intikal etmiş, İstanbul, Ankara, Kocaeli, Bodrum, Denizli, Eskişehir, Fethiye, Kaş ve Marmaris ekipleri de deprem ardından bölgeye hareket etmiştir.
AKUT arama kurtarma ekiplerinin ise bu zamana kadar 3 canlı kazazedenin enkazlardan çıkarılmasına yardımcı olduğu bilgisi verildi.
BEYAZ HABER AJANSI (BHA)
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.