00:26 - Petek Dinçöz, Bakü’ye çıkartma yaptı!
22:13 - Dr. Kemal Temel’den Yenilenebilir Enerji Hamlesi
14:33 - Murat Kaynak Orkestrası düğün sezonuna hızlı girdi!
14:13 - Can Mutaf Ortaokulu’ndan Birincilikle Mezun Oldu
00:50 - Nihal Candan’dan Acı Haber: 30 Yaşındaki Fenomen Yaşam Savaşını Kaybetti
23:48 - Cyprus Cabaret’ten sezona nefes kesen açılış!
13:00 - Arneh Tekstil’den Üst Düzey Atama: Mehmet Oğuz Tuna Genel Müdür Yardımcısı Oldu
11:49 - Ankara’nın Cemiyet Hayatı, Doğadan İlham Alan “Jorben” Markasının Lansmanında Buluştu
“Jealousy / The Cabaret of Othello” Venedik Sarayı’nda görkemli bir gala ile perde dedi….
Kıbrıs gece hayatının kültürel soluk noktası haline gelen Cyprus Cabaret, 2025 yaz sezonuna unutulmaz bir açılışla giriş yaptı. Gazimağusa’nın tarihi simgelerinden Venedik Sarayı, Moe – Master of Experience imzalı büyüleyici yapım “Jealousy / The Cabaret of Othello” ile sanat ve eğlenceyi aynı sahnede buluşturdu.
Açılış konuşmasını gecenin mimarı Tufan Yakuboğlu yaparken, gösteriye siyasetten kültür dünyasına pek çok önemli isim katıldı. Geceye Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu, Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı ve eşi, Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay, CTP Milletvekili Dr. Okan Bağlı ve eşi gibi isimler büyük ilgi gösterdi.
Shakespeare’in ölümsüz eseri Othello’dan ilham alınarak sahnelenen bu etkileyici kabare; aşk, kıskançlık ve ihanet temalarını göz alıcı koreografiler, canlı müzik ve çarpıcı performanslarla yeniden yorumluyor.
“Jealousy / The Cabaret of Othello”, yaz sezonu boyunca her Çarşamba, Perşembe ve Cuma saat 20:00’de Venedik Sarayı’nda sanatseverlerle buluşmaya devam edecek.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.