11:15 - 2026 Veteriner Ücretleri Rehberi
23:00 - Haldun Dormen son yolculuğuna uğurlandı
22:15 - Ünlü şarkıcı Esra Öztürk’ten bir ilk: Dikey klip
16:00 - Ayla Ölçer’den IF Wedding Fashion İzmir’de “Pearl Allure” imzası
11:30 - Kemal Başar konseri 4 Şubat’ta Kadıköy’de
03:00 - 2026’nın İddialı Korku Filmi “Şeyatin-i Cin” 6 Mart’ta Vizyona Giriyor
23:00 - İBB Şehir Tiyatroları “Geçmişin Gölgesi” oyunuyla Ataşehir’de
21:30 - Yeni Bir Müzik Yarışması Başlıyor: Yeni Nesil Boyband ve Girlband’ler Aranıyor
15:00 - Çiğdem Turan’dan romantik esinti “Begonvil Çiçekleri”
15:15 - Özge Ulusoy ve Ceren Arslan’lı muhteşem defilede görsel şölen
Genç Destek Yayınları, 90’larda çocuk olanların kalbine dokunacak bir kitap serisiyle karşınızda.
Genç Destek Yayınları, 90’larda çocuk olanların kalbine dokunacak bir kitap serisiyle karşınızda. Yazar Yeliz Ağırman ÇAKMAK, teknoloji çağının uzağında kalan bir neslin anılarını, günümüz çocuklarına aktarıyor.
Serinin başkahramanı Yağmur, 90’ların nostaljik atmosferinde sokak oyunları, okul anıları ve doğanın güzellikleriyle okuyuculara keyifli bir yolculuk sunuyor. Kitaplar, çocukluk döneminin samimi anlarını ve arkadaşlıkları ele alıyor.

Yeliz Ağırman ÇAKMAK, sosyoloji ve çocuk gelişimi gibi birçok alanda eğitim almış, çocuk edebiyatına olan tutkusunu derinleştirmiş bir yazar. “Doksanlarda Çocuk Olmak”, geçmişin değerlerini bugünün çocuklarına sunarken, ebeveynlere de çocukluk anılarını paylaşma fırsatı tanıyor.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.