01:45 - “Kral Dairesi” ilk kez seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor
00:30 - Zümra’nın yeni şarkısı Türk olduğu için Arap ülkelerinde savaş yüzünden yasaklandı
20:30 - Yönetmen Nihat Alptekin’in Ödüllü Oyunları Avrupa’dan Kuzey Kıbrıs’a Uzanıyor
00:30 - İBB’den tiyatroya iki modelle destek: “Amaç hem sanatçıyı hem seyirciyi korumak”
21:15 - 2026’nın yeni gözdesi foto model manken Yiğit Bolakan
10:30 - Podolog Elif Demir: Tırnak Batmasının %70’i Yanlış Kesimden Kaynaklanıyor
01:00 - BETAV Vakfı’ndan bursiyer öğrencilere anlamlı iftar buluşması
18:30 - Yürekleri ısıtan iftar buluşması
22:30 - Dr. Kemal Temel’in Yeni Dönem Vizyonu: Katılım Enerji Türkiye’yi Şarj Ağıyla Örüyor
Aile Danışmanlığı alanında, 2016 yılından bu yana binlerce kişiye ulaşan Arzu Çetin bu alanda başarısını aldığı ödülle de perçinledi.
Aile Danışmanlığı alanında, 2016 yılından bu yana binlerce kişiye ulaşan Arzu Çetin bu alanda başarısını aldığı ödülle de perçinledi.

Bu yıl 16.kez düzenlen Altın Melek Ödülleri’nde yılın en başarılı aile danışmanı ödülünü alan Arzu Çetin aynı zamanda bugüne kadar kaleme aldığı “Sana Herkes İmrenmeli”, “Gece Gözlüm Sen Misin?” adlı eserleriyle de bir yazar olarak ön plana çıkmayı başarırken 2019 yılından bu yana da çocuk ve ergenlerle de çalışmaya başladığı öğrenildi.
Eserleri hakkında da kısa bir açıklama yapan Çetin “Burada özellikle şunu belirtmek isterim ki “Sana Herkes İmrenmeli” bir kadının maddi-manevi zorluklar ve bazı durdurucu davranışlar karşısında hayal ettiği güzelliklere yürümek için neleri göze alabildiğini ve bunları yaparken anneliğini de hakkıyla yerine getirmek için nasıl büyük bir mücadele verdiğini anlattım. “Demek ki hikayen buraya kadarmış” cümlesinin ardından “Hayır hikayem yeni başlıyor” diyen bir kadının kararlığını, kendi gücünü ortaya koyuşunu ve başarısının gururunu yaşadığı günlerini anlattım.” dedi.

Arzu Çetin adlığı ödül sonrasında basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada “Öncelikle beni bu ödüle layık görenlere teşekkür ediyorum. Kendi alanımdaki bilgi ve birikimleri nasıl değerlendiririm düşüncesi ile hareket ederek aileler için bir başucu kitabı olacak bir kitap hazırlığındayım. En büyük mutluluğum danışanlarıma verdiğim önerilerim ve yönlendirmelerimle hayata sıkıca bağlandıklarını görmektir” diyerek duygularını dile getirdi.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.