18:23 - Dilimin Kemiği Yok. Rap ‘e selam Pop ‘la devam
16:14 - Günümüzün kabusuna dokunan bir roman “Dehşetin Günlüğü”
15:16 - Devlet İbrahim Kürşad’a Görkemli Doğum Günü Kutlaması
14:56 - Buğracan Tuğçin Güder’in yeni kitabı çıktı
00:51 - Disleksi Sanat Sergisi Fethiye’de Büyük İlgi Gördü
13:56 - Ünlülerin iç mimarı Ahu Akın’dan 2025 yaz dekorasyon trendleri
20:53 - Petek Dinçöz’den Kıbrıs’ta “Bam Bam” Gibi Gece!
20:48 - Yazar Saime Fındıkçı ve Mavi Kuş Medya Yayıncılıktan Osmaniye Protokolüne Ziyaret
18:21 - Hem İstanbul’a hem huzura yakın My Reset Çatalca hizmete açıldı
12:47 - İstanbul’a Yarım Saatte Tatil: Kumburgaz Sahil Gold Otel Sezona Hızlı Girdi
Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 97.
Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 97. yılı, Cumhuriyet’in müzikte getirdiği yeniliklere yakışır bir konserle kutlandı.
Cumhuriyet Bayramı Özel Konseri’nde; şef Orhun Orhon yönetimindeki Gedik Flarmoni Orkestrası, başarılı genç besteciler Mahir Cetiz ve Cem Oslu’nun yeni bestelerinin dünya prömiyerleri ile Cumhuriyet’in ilk dönem bestecilerinden, ulusak müzik akımının önemli temsilcilerinden Ulvi Cemal Erkin’in “Sinfonietta” adlı yaylı orkestra eserini seslendirdi.
Geçmişle bugün arasında müzik köprüsünün kurulduğu konserde Anadolu Nefesli Beşlisi’de solist olarak yer aldı.
Saat 18.00 ve 20.00 olmak üzere iki farklı saatte, pandemi koşullarına uygun olarak gerçekleştirilen konserde müzikseverler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu bu anlamlı konserle yaşadılar.
BEYAZ HABER AJANSI (BHA)
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.