12:30 - Hüseyin Dönmez’den Yazın Enerjisini Taşıyan Yepyeni Bir Şarkı: “Manolya”
12:17 - Otsimo ve Spin Master’dan Çocuklara Yeni Dijital Boyama Deneyimi: Crayon Club
23:29 - Kaltaban müzik dünyasına iddialı bir giriş yaptı
20:29 - KATILIM ENERJİ KAZEL EXPO İLE AVRUPA TURUNDA!
19:52 - Sıla Şahin kimdir?
19:07 - Selin Kantoğlu Şahinkaya’nın ilham veren hikayesi
18:29 - Samet Kardeşler kimdir?
17:08 - Kerem Albayrak Kimdir?
16:53 - Kemal Temel, “Elektrikli şarj istasyonları sektörü, Türkiye’de hızla yükselen bir ivme sergiliyor”
15:00 - Ataşehir’de parlayan yeni nadide değer: Ataşehir Emek Kuyumculuk hizmet vermeye devam ediyor!
Bodrum’un Yahşi Mahallesi Kargı Caddesi üzerinde DSİ’ye ait 700 CTP ve 250’lik HDP hatlarında meydana gelen patlaklarla birlikte DSİ’ye ait içme suyu hatlarındaki patlak sayısı Bin 798’e ulaştı.
Bodrum’un Yahşi Mahallesi Kargı Caddesi üzerinde DSİ’ye ait 700 CTP ve 250’lik HDP hatlarında meydana gelen patlaklarla birlikte DSİ’ye ait içme suyu hatlarındaki patlak sayısı Bin 798’e ulaştı.
Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinin başında gelen Muğla’nın Bodrum ilçesinde Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından döşenen hatlar sık sık patlamaya devam ediyor. DSİ’ye ait hatların sık sık patlaması başta Bodrum halkı olmak üzere ilçeye gelen turistlerin büyük tepkisine neden olurken, patlaklar nedeniyle ilçede çok sık ve uzun süreli su kesintileri meydana geliyor.
Son olarak Bodrum’un Yahşi Mahallesi Kargı Caddesi üzerindeki DSİ’ye ait 700 CTP hattı ile 250’lik HDP hattında patlak meydana geldi. Bu patlaklarla birlikte Bodrum’da DSİ’ye ait içme suyu hatlarındaki patlak sayısı Bin 798’e ulaştı.
MUĞLA – BEYAZ HABER AJANSI (BHA)
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.